• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Ortlieb

-

Trunk-Bag RC

€ 114,95 Vergelijk

De Trunk-Bag RC is waterdicht en verbindt deze eigenschap niet alleen met een coole stijl, maar biedt door de Top-Lock adapter ook een unieke mogelijkheid om snel aan de bagagedrager bevestigd te worden. Niet alleen de eerste montage aan bagagedragers van 80 tot 160 millimeter en een buisdiameter van 8 tot 16 millimeter is in een handomdraai afgehandeld, ook daarna bij het gebruik zijn de bevestiging en de afname van de Trunk-Bag RC door de aan weerszijden gesitueerde ontgrendelingsgrepen doodeenvoudig.
Het volume van 12 liter bij een nuttige lading van 10 kilogram, wat de tas biedt, worden door de rolsluiting, die in de gesloten toestand ook als draaggreep fungeert, altijd absoluut droog. De tas is daardoor niet alleen voor een ritje voor boodschappen, maar ook voor langere fietstochten geschikt.
De binnentas met karabijnhaak zorgt voor orde binnenin de tas, ook als de ondergrond dan al eens ruiger wordt. Indien de fiets dan toch al eens moet blijven staan, is het door de schouderdraaggreep gemakkelijk om de tas mee te nemen. De Trunk-Bag RC is PVC-vrij en natuurlijk duurzaam geproduceerd in Duitsland.

Overige praktische details:

+ Haken dienen als steunpoten
+ reflecterend logo aan beide zijden van de tas
+ bevestigingsmogelijkheid voor achterlicht
+ reflector

Specificaties
Trunk-Bag RC
Black
800 gr
30 cm
17 cm (diepte)
20 cm
12 L