• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

SKS

-

MyBike App

0.00 Vergelijk

De SKS MYBIKE APP zorgt voor heerlijk ontspannen fietsen. De APP navigeert je door onbekend gebied, registreert je routes, en geeft informatie over fietsdealerlocaties en servicestations. Heel praktisch ook: met de Fietspas in de APP heb je je fietsgegevens altijd bij de hand.

In detail:

 • Helder en overzichtelijk
 • AIRSPY voor bandendrukmonitoring (extra hardware vereist)
 • Intuïtieve bediening
 • Dag- en nachtmodus voor goede leesbaarheid scherm
 • Snelheidsmeter
 • Weergave naar keuze in staand of liggend formaat
 • Eenvoudige navigatie
 • Routeopname
 • Gratis downloaden kaarten
 • Weergave van eerstvolgende pompstation, bandenautomaat en werkplaats
 • Fietspas

 

Download de app via de opderstaande link:

            Voor Android

            Voor Apple

  

Verdere toelichting:

AIRSPY en bandendrukcalculator
met ons bandendruk-controlesysteem AIRSPY ben je altijd op pad met de juiste luchtdruk. Om je bandendruk te meten heb je de AIRSPY-luchtdruksensor nodig, die de gegevens permanent naar de SKS MYBIKE-app stuurt.
De SKS-bandendrukcalculator berekent aan de hand van je ingevoerde gegevens de optimale luchtdruk. Dit zorgt voor meer rijcomfort, veiligheid en bescherming tegen pech-onderweg.

Cockpit

Op de ‘cockpit’ zie je exact hoe snel en hoe ver je gereden hebt en worden deze gegevens ook opgeslagen (afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, huidige hoogte, ...).

Navigatie

Met het navigatiesysteem verlies je nooit je oriëntatie en vind je de kortste route naar je bestemming. Kies een bestemming op de kaart, of voer een adres en maximaal tien tussenliggende bestemmingen in.

Download gratis delen van de kaart, zodat je ook bij een slechte ontvangst kunt navigeren en niet onnodig veel MB’s verbruikt.

Ook bij pech word je goed op weg geholpen. De APP leidt je naar de dichtstbijzijnde bandenautomaten, pompstations en fietsenwinkels. Zo vind je altijd hulp in de buurt.

Fietspas
Met de Fietspas beheer je je fietsgegevens eenvoudig en heb je ze altijd bij de hand:

        - Probleemloos en overzichtelijk beheer van je fietsgegevens
        - Alle belangrijke gegevens zijn erin opgeslagen en direct oproepbaar
        - Bij diefstal zijn de fietsgegevens direct online te verzenden (deelfunctie)

Neem ook een foto en de factuur van je fiets in de Fietspas op, zodat je bij diefstal alle belangrijke gegevens direct vanuit de APP kunt delen met de politie en je  verzekeringsmaatschappij. Met de slimme deelfunctie kun je je fietsgegevens ook direct delen via e-mail, whatsapp en sociale netwerken. Dat vergroot direct de kans dat je je fiets weer terugvindt.

Je kunt ook jouw fietsdealer opnemen in de APP. Als deze fietsdealer de APP ook gebruikt, kunnen er via de APP afspraken worden gemaakt en kan er informatie worden uitgewisseld. Bij contact met de dealer weet deze dan direct waar het over gaat en kun je bijv. tijdig geïnformeerd worden over aankomend onderhoud.