• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3

VRIJBLIJVEND EEN 45KM E-BIKE TESTEN?

Ervaar de power van een speedpedelec!

VRIJBLIJVEND EEN E-BIKE TESTEN

Bij Wijnen E-bike Specialisten kunt u geheel vrijblijvend en gratis het door ons geselecteerde assortiment elektrische fietsen testen. In onze showroom laten we u graag de verschillende modellen zien en bespreken we de mogelijkheden met u. Vervolgens kunt u de fiets(en) die het beste bij uw voorkeur passen, een dag of zelfs een heel weekend uitproberen. 

DAG TEST

U kunt de gewenste testfiets(en) ophalen binnen het door u gekozen tijdvak. Na een uitgebreide uitleg over de bediening mag u de fiets(en) mee naar huis nemen. Na afloop brengt u de fiets(en) terug binnen het afgesproken tijdvak. Bij terugkomst nemen wij graag de tijd om de testrit met u te evalueren en eventuele vragen te bespreken.

WEEKEND TEST

Bij een weekendtest haalt u de fiets(en) op zaterdag binnen het afgesproken tijdvak op. U krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening en ontvangt een acculader, zodat u onbeperkt kunt rijden op de E-bike(s). De fiets(en) dient u uiterlijk op dinsdag binnen het afgesproken tijdvak terug te brengen. Bij terugkomst bespreken we graag de testrit en beantwoorden we eventuele vragen.

NIEUWE MODELLEN

Niet alle nieuwe modellen zijn momenteel beschikbaar, daarom gebruiken we voor sommige fietsen het testmodel van het voorgaande seizoen. Het verschil zit voornamelijk in kleur en uitstraling, niet in rijervaring.

KOSTEN

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het testen van één of meerdere e-Bikes. Onze fietsen zijn verzekerd tegen diefstal en schade* om uw testrit(en) zorgeloos te laten verlopen. * zie spelregels

ZO RESERVEERT U UW TESTFIETS(EN)
  1. Om een testfiets te reserveren, bekijkt u onderstaand overzicht van beschikbare testfietsen. Gebruik indien gewenst het filter aan de linkerzijde om uw keuze te verfijnen.
  2. Klik op 'details' onder een fietsafbeelding voor meer informatie over geschiktheid en lichaamslengte.
  3. Klik op 'selecteer deze fiets' om een fiets te kiezen; het balkje kleurt dan oranje. In het oranje blokje linksboven ziet u hoeveel fietsen u heeft geselecteerd.
  4. Klik op 'plaats reservering' om ophaal- en retourtijden en datum in te vullen. Vul uw naam, adres en e-mailadres in om de reservering te bevestigen.
  5. U ontvangt per e-mail een bevestiging en een annuleringslink indien nodig.

 

Klik hier om een testfiets te reserveren

Lees hier onze spelregels voor het tetsten