• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Kathmandu Hybrid Pro 625 Heren

€ 3.199,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Als er één fiets is die vrijheid op twee wielen symboliseert, dan is dat wel de CUBE Kathmandu Hybrid Pro. Accubehuizing en motorophangende vormen één geheel. En ook de bagagedrager maakt integraal deel uit van het frame. Dat ziet er niet alleen lekker uit, maar stuurt ook zo. Makkelijk en intuïtief, maar natuurlijk ook stabiel, met dank aan het lage zwaartepunt. Dankzij de volumineuze banden, de verende zadelpen en vooral de voorvork met maar liefst 10 cm soepele veerweg kom je op het vlak van comfort en tractie niks tekort. Shimano zorgt voor soepele 11-speed aandrijving en de betrouwbare schijfremmen. Lange spatborden, een stabiele achter standaard en een felle verlichting maken deze fiets compleet. 

 

ACTIERADIUS 

De meest gestelde vraag is onbetwist  'hoeveel kilometers kan ik met deze e-bike gebouwd'.  De afstand (actieradius) je kunt een e-bike bouwen met hangt af van een aantal factoren. Om te berekenen hoeveel kilometer je met een betreffende e-bike kunt fietsen, heeft Bosch de actieradius-calculator ontwikkeld. 

KLIK HIER OM DE ACTIERADIUS TE BEREKENEN

 

LEVERTIJDEN

Zoals je reeds gemerkt zult hebben is de e-bike een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar e-bikes is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment helaas geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2022 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor het nieuwe seizoen zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tor het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets!

 

PRIJZEN

De op onze website prijzen zijn de door de vervaardiging adviesprijzen. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen gedurende het seizoen nog wijzigen!

 

FOTO Maichel

Stel een vraag over de Cube - Kathmandu Hybrid Pro 625 Heren

Maichel is onze fully specialist. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Maichel

Specificaties
Kathmandu Hybrid Pro 625 Heren
Desert 'n Orange
2022
Aluminium
Shimano Deore RD-M5100-SGS
11
CUBE EX23, 36H, Disc, Tubeless Ready
28"
Schwalbe Big Ben, Performance, 55-622
X-Fusion MIG32 Air, Tapered, 15x110mm, 100mm, Lockout
Bosch PowerTube 625
Bosch Performance Line CX (85 Nm)
Bosch Intuvia
Ja
Nee
Ja
Dit model is in meerdere frametypes en framematen leverbaar, onderstaand de maten die wij per model beschikbaar hebben.

- Heren: 54CM (M) | 58cm (L)

BELANGRIJK!
Voor seizoen 2022 zijn er per frametype en framemaat slechts een beperkt aantal fietsen beschikbaar, informeer vrijblijvend of het gewenste frametype en de juiste framemaat nog leverbaar is!
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE