• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3

VRIJBLIJVEND EEN E-GRAVELBIKE TESTEN?

Ervaar de nieuwe revolutie!

VRIJBLIJVEND EEN E-BIKE TESTEN

Bij Roger Wijnen Sportief Fietsen kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, het door ons geselecteerde assortiment elektrische fietsen testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen elektrische fietsen hebben laten zien en de mogelijkheden met u hebben besproken, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekend uitproberen.

 

DAG TEST

U kunt de door u gewenste testfiets(en) ophalen binnen het door u gekozen tijdvak. Na onze uitgebreide toelichting over de bediening mag u de fiets(en) meenemen. Als u klaar bent met fietsen, kunt u de fiets weer terugbrengen binnen het door u gewenste tijdvak. Bij terugkomst hebben wij tijd voor u gereserveerd om, indien gewenst, de testrit met u te evalueren en eventuele vragen met u te bespreken.

 

WEEKEINDE TEST

Indien u heeft gekozen voor een testweekend, kunt u de gewenste testfiets(en) op zaterdag ophalen binnen het door u gekozen tijdvak. Na een uitgebreide toelichting over de bediening mag u de fiets(en) meenemen en ontvangt u ook een acculader, zodat u onbeperkt kunt rijden op de E-bike(s). De fiets(en) dienen op dinsdag binnen het afgesproken tijdvak weer te worden teruggebracht. Bij terugkomst hebben wij tijd voor u gereserveerd om, indien gewenst, de testrit te evalueren en eventuele vragen te bespreken.

 

NIEUWE MODELLEN

Omdat op dit moment niet alle nieuwe modellen beschikbaar zijn en wij u toch de mogelijkheid willen bieden om een bepaald model fiets te testen, hebben wij ervoor gekozen om voor deze fietsen het testmodel van het voorafgaande seizoen in te zetten. Het verschil zit voornamelijk in de kleur en de uitstraling en niet in de rijervaring.

 

KOSTEN

Voor het testen van één of meerdere e-Bikes worden geen kosten in rekening gebracht! Om uw testrit(en) zorgeloos te laten verlopen, zijn onze fietsen verzekerd tegen diefstal en schade*. * Lees voor meer informatie onze spelregels.

 

Klik hier om een testfiets te reserveren

Lees hier onze spelregels voor het tetsten