• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
  • FIETSLEASEZORGENLOOS FIETSEN VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

WES_webbanner_Bovag_lang-V02

 

BOVAG fietslease

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets onbeperkt gebruiken.  

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als particulier of als werknemer zorgeloos naar je werk. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. En wist je dat je een BOVAG Leasefiets ook kunt combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen?

 

Wat betekent een fiets leasen?

Een fiets leasen houdt in dat je tegen een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een fiets waarbij al het onderhoud, verzekeringen en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Daarnaast kun je ook aanspraak maken op pechhulp mocht je onderweg onverhoopt pech krijgen. Deze voordelen zitten allemaal bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan wat betreft onderhoudskosten en verzekeringspremies. Bij leasen zijn er twee mogelijkheden: operational lease en financial lease. Bij operational lease blijft de fiets eigendom van de leasemaatschappij en heb je na het aflopen van de leasetermijn de mogelijkheid om de fiets in te ruilen of over te nemen. Financial lease houdt in dat je vanaf de eerste dag eigenaar bent van de fiets, maar ook zaken als verzekering, onderhoud en reparaties zelf dient te regelen. De fietsen bij BOVAG Leasefiets maken gebruik van de operational lease-constructie. Hierdoor fiets je zorgeloos en zonder extra kosten!

WES_webbanner_foto+tekst_lang-V02

 

Bijtelling en een fiets leasen

Indien de werkgever een leasefiets verstrekt aan de werknemer betaal je belasting over een bijtelling voor het privégebruik van de fiets. Voor een leasefiets geldt een vast bijtellingspercentage van 7% voor privégebruik. Overleg dus met de werkgever hoe er wordt omgegaan met de bijtelling. Het is namelijk niet mogelijk om, zoals bij een lease auto, geen bijtelling te betalen in het geval van een lease fiets.

Is je werkgever nog niet zo ver? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de BOVAG Leasefiets als private lease, met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

 

Privé een fiets leasen

Heb je wel interesse in het leasen van een fiets maar kan je dit niet zakelijk regelen? Dan is BOVAG Leasefiets er ook voor jou als particulier! Kies voor private lease en lease een fiets waarbij al het onderhoud, verzekeringen, reparaties en pechhulp zijn inbegrepen voor een vast bedrag per maand. 

WES_webbanner_Bovag_lang-V04