• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3
  • FIETSLEASEZORGENLOOS FIETSEN VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

WES-webbanner_LaB_lang_V02

 

LEASE A BIKE fietslease

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets onbeperkt gebruiken.  

Met een Lease a Bike Leasefiets fiets je als werknemer zorgeloos naar je werk. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. En wist je dat je een Leasefiets ook kunt combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen?

 

Wat betekent een fiets leasen?

Een fiets leasen houdt in dat je tegen een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een fiets waarbij al het onderhoud, verzekeringen en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Daarnaast kun je ook aanspraak maken op pechhulp mocht je onderweg onverhoopt pech krijgen. Deze voordelen zitten allemaal bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan wat betreft onderhoudskosten en verzekeringspremies. Bij leasen zijn er twee mogelijkheden: operational lease en financial lease. Bij operational lease blijft de fiets eigendom van de leasemaatschappij en heb je na het aflopen van de leasetermijn de mogelijkheid om de fiets in te ruilen of over te nemen. Financial lease houdt in dat je vanaf de eerste dag eigenaar bent van de fiets, maar ook zaken als verzekering, onderhoud en reparaties zelf dient te regelen. Bij Lease a Bike is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de operational lease-variant. Bij deze variant fiets je zorgeloos en zonder extra kosten!

WES_webbanner_foto+tekst_lang-V02
WES-webbanner_LaB_lang_V05

 

Bijtelling en een fiets leasen

Indien de werkgever een leasefiets verstrekt aan de werknemer betaal je belasting over een bijtelling voor het privégebruik van de fiets. Voor een leasefiets geldt een vast bijtellingspercentage van 7% voor privégebruik. Overleg dus met de werkgever hoe er wordt omgegaan met de bijtelling. Het is namelijk niet mogelijk om, zoals bij een lease auto, geen bijtelling te betalen in het geval van een lease fiets.

 

 

BEREKEN HIER JE MAANDBEDRAG

LEES MEER OVER LEASE A BIKE FIETSLEASE 

 

WES-webbanner_LaB_lang_V03