• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3
  • FIETSLEASEZORGENLOOS FIETSEN VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

WES_NFP_webbanner_lang_2024_V2

NFP fietslease

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets onbeperkt gebruiken.  

Met een NFP Leasefiets fiets je als werknemer zorgeloos naar je werk. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. En wist je dat je een Leasefiets ook kunt combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen?

 

NFP is de meest flexibele en complete aanbieder voor zakelijk fietsen

Wij maken het leasen van een fiets heel eenvoudig. Jij kiest zelf per medewerker voor de duur van het leasecontract en onze scherpe tarieven zijn all-in, dus inclusief onderhoud, pechhulp én verzekering. Nergens vind je het flexibeler of completer. Extra voordeel: bij ons vind je alle fietsregelingen onder één dak. Wij zijn het zusje van FiscFree®, Nationale Fietsprojecten en Trappers. Dat maakt dat wij je tot in detail kunnen adviseren over alles fiscale fietsregelingen en precies weten hoe we je het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

WES_webbanner_foto+tekst_lang-V02

 

Wat betekent een fiets leasen?

Een fiets leasen houdt in dat je tegen een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een fiets waarbij al het onderhoud, verzekeringen en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Daarnaast kun je ook aanspraak maken op pechhulp mocht je onderweg onverhoopt pech krijgen. Deze voordelen zitten allemaal bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan wat betreft onderhoudskosten en verzekeringspremies. Bij leasen zijn er twee mogelijkheden: operational lease en financial lease. Bij operational lease blijft de fiets eigendom van de leasemaatschappij en heb je na het aflopen van de leasetermijn de mogelijkheid om de fiets in te ruilen of over te nemen. Financial lease houdt in dat je vanaf de eerste dag eigenaar bent van de fiets, maar ook zaken als verzekering, onderhoud en reparaties zelf dient te regelen. Bij NFP is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de operational lease-variant. Bij deze variant fiets je zorgeloos en zonder extra kosten!

 

Wat kost een Leasefiets jouw?

Het leasen van een fiets werkt heel simpel voor jou als medewerker. Als jouw werkgever NFP Fietslease aanbiedt, lease jij - via je werkgever - een (elektrische) fiets tegen een vast bedrag per maand (inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp). Afhankelijk van de afspraken die jij met de werkgever maakt, betaal jij (een deel van) het leasebedrag met brutoloon, samen met de 7% bijtelling van de cataloguswaarde van de fiets. In ruil hiervoor kun jij je fiets ook onbeperkt privé gebruiken. Zo fiets jij op een premium (elektrische) fiets voor een klein bedrag per maand. 

 

LEES MEER OVER NFP FIETSLEASE

 

WES_NFP_webbanner_lang_2024_V3