• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  WES_WB_testfiets_klik-hier_V3

Wij stellen ons graag even aan u voor

 

Bij Roger Wijnen Sportief Fietsen draait alles om passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten. Zodra u de winkel betreedt, voelt u de energie en enthousiasme van het team. De fraaie showroom beslaat maar liefst twee etages vol elektrisch fietsplezier, met specialisaties in sportieve elektrische fietsen, mountainbikes, race- en gravel fietsen, en speedpedelecs.

Als officiële dealer van topmerken zoals Cube, Cannondale, Specialized, Flyer, Kalkhoff en Riese & Müller, biedt Roger Wijnen Sportief Fietsen een uitgebreid assortiment van kwaliteitsfietsen. Het team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe fiets, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

Naast de verkoop van fietsen beschikt Roger Wijnen Sportief Fietsen ook over een technische serviceafdeling. Hier zorgen goed opgeleide en betrokken monteurs, met elk hun eigen specialiteit, voor alle (reguliere) onderhoudsbeurten en reparaties. Elke service wordt uitgevoerd met vakmanschap en volgens de geldende kwaliteitsnormen, zodat u met een gerust hart kunt blijven genieten van uw fiets.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, advies nodig heeft of onderhoud en reparatie wilt laten uitvoeren, bij Roger Wijnen Sportief Fietsen bent u aan het juiste adres. Het team staat garant voor een uitstekende service en een plezierige winkelervaring, waardoor u met een glimlach en een tevreden gevoel de deur uitgaat.

 

Het sportief fietsen team heet u van harte welkom!

 

 • P7140687-bewerkt

  Roger Wijnen

  roger op sportieffietsen punt nl

  Roger Wijnen, eigenaar van Sportief Fietsen, heeft een leven lang ervaring in de fietsbranche. Opgegroeid in de fietsenwinkel van zijn ouders in Sint-Joost, leerde hij het vak van jongs af aan. Na het afronden van zijn opleidingen en het opdoen van ervaring bij andere fietsbedrijven, startte hij in januari 2000 zijn eigen zaak. Aanvankelijk werkte hij onder de Profile-formule, maar op 16 april 2009 opende hij zijn eigen winkel aan de Mauritslaan 120 in Geleen.

  Roger’s passie voor fietsen en zijn toekomstvisie voor de tweewielerbranche hebben geleid tot de oprichting van een moderne, sportieve en exclusieve tweewielerspeciaalzaak. Hij streeft er voortdurend naar om zich te onderscheiden van de concurrentie door de beste producten, service, uitstraling en leveranciers te bieden.

  Dankzij zijn toewijding heeft Sportief Fietsen een uitstekende reputatie opgebouwd. Klanten vertrouwen op Roger voor deskundig advies, hoogwaardige producten en een uitstekende service. Zijn inzet en streven naar perfectie maken hem een voorbeeld in de branche.

  Voor vragen of meer informatie over ons assortiment en de diensten kunt u contact opnemen met Roger via roger@sportieffietsen.nl. Hij staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren bij al uw fietsbehoeften.

 • Foto WS 2017 Monica

  Monica Wijnen

  monica op sportieffietsen punt nl

  Sinds 2000 runt Monica samen met Roger de winkel Sportief Fietsen. Door de groei van de zaak zijn haar werkzaamheden verschoven van voor de schermen naar achter de schermen. Monica houdt zich nu voltijds bezig met de financiële administratie, boekhouding en logistieke processen. Haar nauwkeurigheid en toewijding zorgen ervoor dat de winkel soepel functioneert.

  Tijdens drukke momenten helpt Monica nog steeds graag in de showroom en de werkplaats. In haar vrije tijd geniet ze van paardrijden voor ontspanning.

  Monica’s veelzijdigheid en inzet zijn onmisbaar voor het succes van de winkel. Ze beheert zowel administratieve als praktische taken efficiënt, waardoor alles op rolletjes loopt. Samen met Roger werkt ze aan de voortdurende ontwikkeling van de zaak.

  Voor vragen over administratie, boekhouding of logistieke processen kunt u contact opnemen met Monica via [haar e-mailadres]. Ze staat altijd klaar om u te helpen en te zorgen dat uw ervaring met onze winkel vlekkeloos verloopt.

 • 2

  Maichel Lemmens

  maichel op sportieffietsen punt nl

  Sinds 2000 runt Monica samen met Roger de winkel Sportief Fietsen. Door de groei van de zaak zijn haar werkzaamheden verschoven van voor de schermen naar achter de schermen. Ze houdt zich nu voltijds bezig met de financiële administratie, boekhouding en logistieke processen. Haar nauwkeurigheid en toewijding zorgen ervoor dat de winkel soepel functioneert.

  Tijdens drukke momenten helpt Monica nog steeds graag in de showroom en de werkplaats. In haar vrije tijd geniet ze van paardrijden voor ontspanning.

  Monica’s veelzijdigheid en inzet zijn onmisbaar voor het succes van de winkel. Ze beheert zowel administratieve als praktische taken efficiënt, waardoor alles op rolletjes loopt. Samen met Roger werkt ze aan de voortdurende ontwikkeling van de zaak.

  Voor vragen over administratie, boekhouding of logistieke processen kunt u contact opnemen met Monica via [haar e-mailadres]. Ze staat altijd klaar om u te helpen en te zorgen dat uw ervaring met onze winkel vlekkeloos verloopt.

 • Patrick02

  Patrick Slomp

  patrick op sportieffietsen punt nl

  Patrick is een veelzijdig en ervaren professional met een indrukwekkende carrière. Bij Nedcar ontwikkelde hij zijn leiderschapsvaardigheden als leidinggevende. Vervolgens werkte hij als verkoopadviseur bij de ANWB en als service adviseur bij Janssen Kerres, waar hij zijn passie voor klanttevredenheid verder kon benutten.

  Naast zijn werk is Patrick vrijwilliger bij het Rode Kruis, waar hij zijn sociale betrokkenheid toont. Zijn hobby’s weerspiegelen zijn veelzijdigheid: hij is gepassioneerd over fietsen, geniet van lange wandelingen met zijn hond, en volgt al 30 jaar de Formule 1, waarbij hij regelmatig wedstrijden bijwoont.

  Sinds 1 maart 2023 versterkt Patrick het verkoopteam van Roger Wijnen Sportief Fietsen. Met zijn brede ervaring in verkoop en service, en zijn passie voor fietsen, biedt hij klanten deskundig advies en een servicegerichte benadering.

  Patrick’s toewijding en diverse achtergrond maken hem tot een waardevolle aanvulling op het team. Zijn jarenlange ervaring in klantgerichte rollen zorgt ervoor dat hij klanten uitstekend ondersteunt en adviseert bij hun aankoop.

 • FOTO Bart

  Bart Smeets

  bart op sportieffietsen punt nl

  Bart is vanaf het begin werkzaam bij Monica en Roger, en zijn bijdrage aan het team is van onschatbare waarde. De opkomst van de E-bike, met name de elektrische fietsen met middenmotor, heeft zijn passie aangewakkerd. Bij Roger Wijnen Sportief Fietsen is Bart verantwoordelijk voor het rijklaar maken, de service en het onderhoud van deze fietsen. Zijn expertise en passie voor E-bikes maken hem onmisbaar.

  Bart is een groot fan van het Zwitserse kwaliteitsmerk Flyer en geldt als een autoriteit op het gebied van E-bikes. Zijn kennis komt zowel het team als de klanten ten goede, of het nu gaat om advies, onderhoud of reparaties.

  Naast zijn werk heeft Bart een passie voor terreinrijden met Jeeps en neemt hij deel aan wedstrijden. Deze hobby biedt hem een andere manier om zijn technische vaardigheden en enthousiasme te uiten.

  Bart's professionele expertise en persoonlijke passies maken hem een waardevolle kracht binnen het team. Voor vragen over E-bikes, onderhoudsadvies of informatie over het merk Flyer, staat Bart altijd klaar om te helpen. Zijn kennis en enthousiasme zorgen ervoor dat iedere klant met tevredenheid de winkel verlaat.

 • Jon

  Jon Evers

  jon op sportieffietsen punt nl

  Jon heeft een interessante carrière achter de rug die hem van de muziekbranche naar de fietswereld heeft geleid. Als freelance drummer en eigenaar van een drumschool combineerde hij lange tijd zijn passie voor muziek met zijn hobby voor fietsen. In 2018 zette hij de stap om fulltime bij Roger Wijnen Sportief Fietsen te gaan werken, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een specialist in mountainbikes (MTB) en elektrische mountainbikes (e-MTB).

  Jon's achtergrond in de muziek heeft hem een uniek perspectief en een creatieve benadering van problemen gegeven, wat hem helpt in zijn huidige rol. Zijn liefde voor zowel fietsen als muziek maakt hem tot een veelzijdig en gepassioneerd lid van het team.

  Klanten die op zoek zijn naar advies of hulp met hun MTB of e-MTB kunnen altijd bij Jon terecht. Zijn ervaring en toewijding zorgen ervoor dat elke fiets die door zijn handen gaat in topconditie verkeert. Jon's enthousiasme en vakmanschap maken hem een onmisbare kracht binnen Roger Wijnen Sportief Fietsen.

  Voor vragen of advies over mountainbikes, elektrische mountainbikes of gewoon een gesprek over muziek en fietsen, staat Jon altijd klaar om te helpen. Zijn unieke achtergrond en expertise zorgen ervoor dat hij elke klant kan voorzien van het beste advies en de beste service.

 • Pieter

  Pieter van Oers

  pieter op sportieffietsen punt nl

  Pieter heeft tien jaar lang als kok gewerkt in gerenommeerde restaurants, waaronder Hotel Beaumont in Maastricht en Down Under in Sittard. Zijn passie voor fietsen bracht hem ertoe om tijdens de Covid-19 pandemie zijn focus te verleggen naar het sleutelen aan (race)fietsen, een hobby die hij altijd al koesterde.

  In 2020 zag Pieter een vacature voor fietshersteller bij Sportief Fietsen Roger Wijnen en besloot hij de sprong te wagen. Hij volgde een cursus fietshersteller in België om zijn kennis te verdiepen en werd met succes aangenomen.

  Het werk bevalt Pieter uitstekend en hij maakt deel uit van een gemotiveerd team. Hij geniet ervan om van zijn hobby zijn werk te maken en elke dag met plezier aan fietsen te werken. Zijn ervaring in de horeca heeft hem geleerd om nauwkeurig te werken en oog voor detail te hebben, wat ook in zijn huidige werk goed van pas komt.

  Pieter kijkt ernaar uit om zijn vaardigheden als fietshersteller verder te ontwikkelen. Hij staat altijd klaar om klanten te helpen met vragen over het onderhoud of de reparatie van hun fiets. Bij Roger Wijnen Sportief Fietsen zorgen ze ervoor dat elke fiets de beste zorg krijgt, zodat klanten veilig en met plezier kunnen blijven rijden.

 • cyrille

  Cyrille Linckens

  cyrille op sportieffietsen punt nl

  Cyrille is een doorgewinterde professional in de rijwielbranche met een ongeëvenaarde passie voor techniek en tweewielers. Hij heeft een sterke affiniteit met de steeds geavanceerder wordende e-bikes, en deze technologische uitdaging blijft hem fascineren.

  Naast zijn werk in de fietsenbranche heeft Cyrille diverse andere hobby's waar hij met veel plezier tijd aan besteedt. Hij is een fervent motorrijder, geniet van skiën en verkent graag prachtige landschappen op de fiets.

  Cyrille's passie voor het sleutelen aan geavanceerde tweewielers sluit perfect aan bij zijn rol als allround mechanieker bij Roger Wijnen Sportief Fietsen. Zijn expertise op dit gebied is van onschatbare waarde voor het team.

  Naast zijn technische vaardigheden staat Cyrille ook bekend als een 'ierste vlaaien preuver', wat aangeeft dat hij een expert is in het proeven van Limburgse vlaaien. Deze rol laat zien dat hij niet alleen gepassioneerd is over techniek, maar ook van het goede leven geniet en graag lokale cultuur en tradities omarmt.

  Met zijn brede scala aan interesses, vaardigheden en passies is Cyrille een waardevolle aanwinst voor het team van Roger Wijnen Sportief Fietsen. Zijn toewijding aan vakmanschap en zijn liefde voor tweewielers maken hem tot een gewaardeerd lid van het team, en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk voor zowel collega's als klanten.

 • Foto WS 2017 Ron

  Ron Bervoets

  info op sportieffietsen punt nl

  Ron is een van de oorspronkelijke teamleden van Roger Wijnen Sportief Fietsen en deelt al jaren zijn passie voor techniek en fietsen. Hoewel hij zijn hoofdberoep heeft bij Volvo Zweden, waar hij aan Volvo-auto's werkt, brengt Ron zijn vrije tijd door in de werkplaats van de fietsenwinkel.

  Met zijn diploma als fietstechnicus en jarenlange ervaring kan Ron op veel verschillende gebieden in de werkplaats worden ingezet. Zijn veelzijdigheid maakt hem waardevol voor het team, vooral tijdens drukke periodes in het zomerseizoen.

  Ron geeft de voorkeur aan het werken aan racefietsen, waar hij zijn fijnafstemmingsvaardigheden kan benutten. Hij besteedt veel aandacht aan elk detail en streeft altijd naar perfectie. Klanten waarderen zijn nauwkeurigheid en toewijding, wat hen het vertrouwen geeft om hun fietsen aan hem toe te vertrouwen.

  Hoewel zijn passie voor auto's en techniek hem naar Volvo Zweden leidt, is Ron altijd enthousiast om zijn kennis en vaardigheden in de fietsenwinkel toe te passen. Zijn positieve houding en bereidheid om bij te dragen maken hem geliefd bij het team en gewaardeerd door klanten.

  Ron's aanwezigheid op donderdagavond en zaterdag tijdens het zomerseizoen zorgt ervoor dat het team van Roger Wijnen Sportief Fietsen kan blijven voldoen aan de behoeften van hun klanten, terwijl ze kunnen profiteren van zijn expertise en passie voor fietsen.

 • harryHR

  Harry de Klerk

  info op sportieffietsen punt nl

  Harry draagt op verschillende manieren bij aan het team van Roger Wijnen Sportief Fietsen. Hij beheert onder andere het magazijn, houdt de voorraad bij en regelt het ophalen en afleveren van fietsen. Zijn veelzijdigheid en organisatorische vaardigheden zorgen voor een vlotte werking van de winkel.

  Naast zijn werk heeft Harry diverse interesses, waaronder tennis en het organiseren van activiteiten voor gepensioneerden. Hij onderhoudt ook websites van verenigingen, wat zijn interesse in digitale communicatie toont.

  Met zijn achtergrond in training en organisatie binnen de IT brengt Harry waardevolle vaardigheden naar het team. Hoewel hij met pensioen is, blijft hij met passie werken bij Roger Wijnen Sportief Fietsen, waar zijn toewijding en vriendelijkheid worden gewaardeerd.

 • Foto WS 2017 Math

  Math Nijsten

  info op sportieffietsen punt nl

  Math heeft een passie voor wielrennen die diep geworteld is in zijn geschiedenis van het begeleiden van amateur- en profwielrenners. Hoewel hij nu vooral geniet van het volgen van de koers, vindt hij nog steeds tijd om met zijn vrouw op de E-bike te stappen, waarbij hij zichzelf soms voorstelt als een derny die snelheid maakt voor renners zoals Jan Raas.

  Naast zijn liefde voor de wielersport speelt Math een actieve rol in de carnavalswereld van Geleen, vooral bij activiteiten voor de jeugd. Zijn betrokkenheid bij het bevorderen van gemeenschapsbetrokkenheid en het plezier van jongeren is bewonderenswaardig en draagt bij aan de levendigheid van de lokale cultuur.

  Bij Roger Wijnen Sportief Fietsen is Math een onmisbaar lid van het team, waar hij een veelzijdige rol vervult als manusje-van-alles. Hij verzorgt het ophalen en bezorgen van fietsen, beheert het magazijn, houdt de voorraadadministratie bij en zorgt voor het schappenbeheer in de winkel. Zijn brede kennis en ervaring maken hem een gewaardeerd lid van het team, waar klanten en collega's op kunnen vertrouwen.

 • IMG_2305

  Dimsy Wijnen

  info op sportieffietsen punt nl

  Dimsy brengt een unieke dosis vreugde en levendigheid in het team van Sportief Fietsen. Haar dag begint met een verfrissend ochtendwandelingetje met Monica, waarna ze vol enthousiasme iedereen begroet met een vriendelijke kwispel. Als een echte teamspeler inspecteert ze elke afdeling van de winkel, haar nieuwsgierige snuit nieuwsgierig in elke hoek stekend.

  Hoewel Dimsy misschien niet alles weet over fietsen, is haar aanwezigheid een welkome toevoeging aan het team. Haar vrolijke karakter en onvoorwaardelijke liefde brengen een glimlach op ieders gezicht, en haar positieve energie is aanstekelijk voor zowel klanten als collega's.

  Dus als u onze winkel bezoekt, kunt u misschien Dimsy tegenkomen, klaar om u te begroeten met haar aanstekelijke enthousiasme. Ze mag dan misschien geen expert zijn in fietsen, maar haar warme ontvangst maakt uw bezoek zeker onvergetelijk.