• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

Wij stellen ons graag even aan u voor

 

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: alle medewerkers hebben een grote passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten en dat merkt u meteen als u de winkel betreedt. De fraaie showroom telt maar liefst twee etages vol fietsplezier met als specialismes elektrische fietsen (tevens highspeed), mountainbikes en racefietsen.

Roger Wijnen sportief fietsen is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Cube, Cannondale, Specialized, Flyer Kalkhoff en Riese & Müller. De aankoop van een nieuwe fiets begint met een stuk goed en gedegen advies en exact dat is wat het team tot in de puntjes beheerst.

Natuurlijk ontbreekt ook een technische service afdeling niet. De goed opgeleide en betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Alle (reguliere) onderhoudsbeurten en reparaties worden vakkundig en conform alle geldende kwaliteitsnormen voor u uitgevoerd.

 

Het sportief fietsen team heet u van harte welkom!

 

 • P7140687-bewerkt

  Roger Wijnen

  roger op sportieffietsen punt nl

  Roger is opgegroeid tussen de fietsen en leerde de fijne kneepjes van het vak in de tweewielerzaak van zijn ouders in Sint-Joost. Zijn hele leven staat daarom al in het teken van de fiets. Na de benodigde opleidingen en het opdoen van ervaringen bij andere fietsbedrijven opende hij in januari 2000 zijn eigen zaak. Hij is begonnen onder de wimpel van de Profile formule maar al heel snel bleek dat zijn passie voor fietsen verder ging dan het verkopen en onderhouden van alledaagse fietsen. Dit heeft hem doen besluiten om plannen te smeden voor een nieuwe, moderne tweewieler speciaalzaak met een sportief én exclusief karakter. Op 16 april 2009, was de opening van Roger Wijnen sportief fietsen aan de Mauritslaan 120 te Geleen een feit. Roger is een van de weinige échte visionairs in de tweewielerbranche en blijft constant bezig met de (door)ontwikkeling van zijn zaak. Het niet-onderscheidend kunnen werken is zijn grootste angst. Alleen de beste producten, de beste service, de beste uitstraling en de beste leveranciers zijn voor hem goed genoeg!

 • Foto WS 2017 Monica

  Monica Wijnen

  monica op sportieffietsen punt nl

  Sinds 2000 runt Monica samen met Roger de winkel. In de afgelopen jaren heeft de zaak een enorme groei doorgemaakt en kwamen er mensen in dienst met ieder hun eigen specialisme. De werkzaamheden van Monica zijn in de loop der jaren verschoven van voor de schermen naar achter de schermen. Monica houdt zich tegenwoordig voltijds bezig met onder andere de (financiële) administratie, de boekhouding en de logistieke processen. Op drukke momenten assisteert Monica nog steeds in de showroom maar ook in de werkplaats staat zij haar mannetje. In haar spaarzame vrije tijd verruilt Monica haar plek tussen de 'stalen rossen' graag voor een plek op een echt ros.

 • Maichel02

  Maichel Lemmens

  maichel op sportieffietsen punt nl

  Mikey, een biker in hart en nieren! Hij werd op zijn 15e verliefd op zijn eerste mountainbike. Een old-school fiets met een starre vork. Na zijn eerste plaats bij de funklasse van de XC-Worldcup in Landgraaf (1992), een derde plek op het NK en de hoogste podiumplek in het Shimano klassement van 1993 ontwikkelde hij zich verder in Downhill, Dual-Slalom en Trial. Hij startte in 2008 zijn eigen bedrijf Mikey’s Bike Adventures. Tot op de dag van vandaag verzorgt hij workshops en skills trainingen in binnen- en buitenland. Mikey begon in 2009 bij Roger Wijnen sportief fietsen en heeft zich gespecialiseerd in het technisch onderhoud, advies en de verkoop van mountainbikes.

 • Patrick02

  Patrick Slomp

  patrick op sportieffietsen punt nl

  Patrick werkt al enorm lang en is van alle markten thuis.  Op zijn 11de jaar hielp hij de melkboer al. Zo'n 5 jaar heeft hij dat gedaan. Daarna heeft hij 2 jaar gewerkt bij de Super van Oppen. Dit is inmiddels overgegaan naar Jumbo. Ook heeft hij 8 jaar gewerkt als Taxichauffeur bij Atax. Daarna is hij werkzaam geweest bij Shell als allround medewerker o.a. bij een tankstation. Maar ook bij Nedcar heeft hij zijn diensten bewezen. Daar was hij leidinggevende. Daarna heeft hij nog bij de ANWB gewerkt als adviseur verkoop.En bij Janssen Kerres (autobedrijf) als service adviseur. Ook is hij vrijwilliger bij het rode kruis.

  Mijn hobby's zijn:
  De laatste nieuwe hobby is fietsen. Hier begint hij veel plezier in te krijgen.
  Daarnaast gaat hij regelmatig een flinke wandeling maken met zijn hond.
  En dan de grootste hobby formule 1. Al 30 jaar volgt hij de formule 1 op de voet. Zeker twee keer per jaar bezoekt een wedstrijd ter plekke.

  Op 1 maart 2023 is Patrick het Roger Wijnen Sportieffietsen verkoopteam komen versterken.

   

 • FOTO Bart

  Bart Smeets

  bart op sportieffietsen punt nl

  Bart is vanaf het eerste uur werkzaam bij Monica en Roger. De afgelopen jaren is er enorm veel veranderd in fietsenland. De komst van de E-bike heeft voor een ware revolutie gezorgd. Het einde van deze revolutie is nog lang niet in zicht en exact dat is waar Bart zijn voldoening uit haalt. Bart heeft zich gespecialiseerd in elektrische fietsen met middenmotor. Binnen het team van Roger Wijnen sportief fietsen is hij eindverantwoordelijk voor het rijklaar maken, de service en het onderhoud aan deze fietsen. Bart is zelf groot fan het Zwitserse kwaliteitsmerk Flyer. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een autoriteit op E-bike gebied en daar profiteert iedereen van.

  Bart is een fan van terreinrijden met Jeeps. Hij doet ook af en toe mee aan westrijden.

 • Jon

  Jon Evers

  jon op sportieffietsen punt nl

  Jon heeft na een studie Economie en Conservatorium altijd in de muziekbranche gewerkt. Als freelance drummer speelde hij in vele bands en nog steeds runt hij zijn eigen drumschool in Stein. Zijn grote hobby was echter altijd het sleutelen aan fietsen. Toen in 1987 de eerste Specialized mountainbike in huis kwam, was hij meteen verkocht. Jon nam in 2018 de grote stap en stopte met zijn baan in de muziek om bij Roger Wijnen sportief fietsen te gaan werken. Hier is hij inmiddels uitgegroeid tot MTB/e-MTB specialist en gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Jon voelt zich erg thuis bij team Wijnen en is blij dat hij deze stap heeft gezet. 

 • Pieter

  Pieter van Oers

  pieter op sportieffietsen punt nl

  Ik heet Pieter en heb eerst 10 jaar als kok gewerkt in de horeca. Ik heb gewerkt in Maastricht bij Hotel Beaumont, maar ook nog een tijd bij Down Under in Sittard. De opleiding voor kok heb ik bij Dacapo en bij Arcus gevolgd.
  Maar tijdens de Covid-19 was er in de horeca weinig of niets te doen. Het lang stilzitten ging al snel vervelen. Ik sleutelde als hobby al lang aan (race) fietsen. Bij Sporttieffietsen Roger Wijnen was in 2020 een vacature fietshersteller. Daar heb ik naar gesolliciteerd en werd aangenomen.
  In Belgie ben ik een cursus fietshersteller gaan volgen en met goed gevolg afgerond. Het werk bevalt mij goed en ik zit in een geweldig gemotiveerd team. En zo heb ik dus van mijn hobby mijn werk gemaakt.

 • cyrille

  Cyrille Linckens

  cyrille op sportieffietsen punt nl

  Cyrille is al ruim wat jaartjes actief in de rijwielbranche. Hij is verknocht aan techniek en tweewielers. Gezien de steeds geavanceerde e-bikes blijft de techniek continu een uitdaging.

  Andere hobby's zijn o.a. motorrijden, skiën, fietsen maar ook natuurlijk het sleutelen aan de geavanceerde tweewielers.
  Naast allround mechanieker is hij ook ierste vlaaien preuver.

 • Foto WS 2017 Ron

  Ron Bervoets

  info op sportieffietsen punt nl

  Ron versterkt het team van Roger Wijnen sportief fietsen op parttime basis. In het zomerseizoen is hij aanwezig op donderdagavond en zaterdag. Gezien zijn grote passie voor techniek en Volvo auto’s is hij werkzaam bij Volvo Zweden. Als gediplomeerd fietstechnicus en dankzij zijn jarenlange ervaring in de branche is Ron multifunctioneel inzetbaar in de werkplaats. Het liefst werkt Ron aan racefietsen. De fijne afsteltechniek is een kolfje naar zijn hand aangezien hij altijd uiterst nauwkeurig te werk gaat.

 • Frans-Stoffels

  Frans Stoffels

  info op sportieffietsen punt nl

  Service medewerker

 • harryHR

  Harry de Klerk

  info op sportieffietsen punt nl

  Harry houdt zich bezig met het ophalen en afleveren van nieuwe en/of gerepareerde fietsen. Daarnaast het magazijnbeheer, de voorraadadministratie, ontvangst boeken ingekomen artikelen en het schappenbeheer in de winkel en het actualiseren van de website. Zijn hobby's zijn o.a. tennissen, activiteiten organiseren voor gepensioneerden en fietsen. Daarnaast onderhoudt hij enkele internetsites van verenigingen en stichtingen. In het verleden dirigeerde hij nog een een jeugd - en een kinderkoor. Hij kan niet stilzitten en werkt nu als gepensioneerde met plezier en passie bij Roger Wijnen. In het verleden was hij werkzaam bij Sabic als Training & Education Officer binnen de IT.

 • Foto WS 2017 Math

  Math Nijsten

  info op sportieffietsen punt nl

  Math is een rasechte wielerfanaat. In het verleden is hij veel op pad geweest met diverse amateur- en profwielrenners en zat hij ook zelf regelmatig op het (toen nog) stalen ros. Tegenwoordig volgt hij ‘de koers’ met grote interesse en in zijn vrije tijd stapt hij graag met zijn vrouw op de E-bike (dan waant hij zich weer even op de derny, snelheid makend voor Jan Raas). Daarnaast is Math actief in de ‘Gelaense’ carnavalswereld, waar hij zich voornamelijk inzet voor de jeugd. Bij Roger Wijnen sportief fietsen hield Math zich bezig met het ophalen/bezorgen van (reparatie)fietsen, het magazijnbeheer, de voorraadadministratie en het schappenbeheer in de winkel. Een écht ‘manusje van alles’ dus.

 • IMG_2305

  Dimsy Wijnen

  info op sportieffietsen punt nl

  Dimsy is, zonder twijfel, het vrolijkste lid van het sportief fietsen team. Elke ochtend, na haar ochtendwandelingetje met Monica, verwelkomt zij iedereen met een vriendelijke kwispel en inspecteert zij alle afdelingen. Dat zij minder verstand van fietsen heeft moge duidelijk zijn maar dat mag de pret niet drukken! Misschien ontmoet u Dimsy ook nog wel een keer bij uw bezoek aan onze winkel.