• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

VRIJBLIJVEND EEN E-RACER TESTEN?

Ervaar de nieuwe revolutie!

Vrijblijvend een E-Racer testen?

Bij Roger Wijnen sportief fietsen kunt u vrijblijvend het door ons geselecteerde assortiment E-Racefietsen testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

Dag test

U kunt een elektrische racefiets voor één dag uitproberen en ‘s morgens vanaf 09:00 uur afhalen. U dient de fiets(en) voor 17:00 uur weer terug te brengen. De kosten voor één dag bedragen €20,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Weekeinde test

Indien u heeft gekozen voor een test weekeinde kunt u de door u gewenste testfiets(en) op zaterdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur bij ons ophalen. De fietsen dienen op dinsdag voor 16.00 uur weer terug gebracht te worden. De kosten voor een testweekeinde bedragen € 35,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Voorwaarden

 • het maken van een proefrit kan uitsluitend op afspraak
 • bij het ophalen van de fiets(en dient u zich te legitimeren (rijbewijs, paspoort of ID)
 • minimum leeftijd: 20 jaar
 • het dragen van een helm is verplicht (deze wordt meegeleverd)
 • het gebruik van onze testfietsen is op eigen risico
 • eventuele schade is op rekening van de berijd(st)er
 • onze testfietsen zijn WA verzekerd maar niet tegen diefstal en/of schade

 KLIK HIER OM EEN TESTFIETS TE RESERVEREN!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE

Beste klant, ondanks de beperkte mogelijkheden en te hanteren regels, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING wij zijn u graag van dienst!

U bent van harte welkom in onze showroom. Omdat wij maximaal 8 personen tegelijkertijd in onze winkel mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, vragen wij u om indien mogelijk een afspraak te maken! Gezien de enorme drukte hanteren wij tijdslots van 45 minuten en ontvangen wij per medewerker maximaal 2 personen per afspraak. Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze showroom brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op!

INFORMATIE VERKOOPAFDELING

 • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur)  kies in het menu voor optie 2 
 • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Verkoopafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 17.00  
Woensdag 9.00 - 17.00  
Donderdag 9.00 - 17.00  
Vrijdag 9.00 - 17.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

 

SERVICEAFDELING wij staan voor u klaar!

Onze servicemedewerkers zijn u graag van dienst! Omdat wij maximaal 2 personen tegelijkertijd in onze werkplaats mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, werken wij tijdens deze periode bij voorkeur op afspraak! Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze werkplaats brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij proberen de wachttijd zo veel als mogelijk te reduceren en rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op! Wilt u uw dat wij uw fiets komen ophalen en/of bezorgen, dan is dit mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

AFSPRAAK / INFORMATIE SERVICEAFDELING

 • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur) kies in het menu voor optie 1  
 • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Serviceafdeling   
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 18.00  
Woensdag 9.00 - 18.00  
Donderdag 9.00 - 18.00  
Vrijdag 9.00 - 18.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

Sluiten