• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

ROGER WIJNEN SPORTIEF FIETSEN

Onze fraaie showroom telt maar liefst twee etages vol fietsplezier met als specialisme elektrische fietsen (tevens highspeed), mountainbikes en racefietsen. Roger Wijnen sportief fietsen is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Cube, Cannondale, Specialized, Flyer, Riese & Müller en Kalkhoff. De aankoop van een nieuwe fiets begint met een stuk goed en gedegen advies en exact dat is wat wij tot in de puntjes beheersen.

Fietsplezier betekent niet alleen rijden op een goede fiets maar ook het aannemen van een goede fietspositie en advies over het onderhoud van uw kostbare fiets. Met geavanceerde (zadel)meetapparatuur worden uw lichaamsverhoudingen opgemeten om zodoende tot een perfecte afstelling van uw fiets te komen. Dat is een keiharde garantie die deel uitmaakt van het uitgebreide (gratis) service-pakket. Voor de aflevering van een nieuwe fiets wordt uitgebreid de tijd genomen. Alle belangrijke details worden besproken zodat u goed voorbereid op pad kunt.

Tenslotte ontbreekt ook een technische afdeling niet. De goed opgeleide en betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Alle (reguliere) onderhoudsbeurten en reparaties worden vakkundig en conform alle geldende kwaliteitsnormen voor u uitgevoerd.

Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets zelf te brengen? Geen probleem! De ophaal- en bezorgservice is meerdere dagen per week onderweg en kan uw fiets bij u thuis (of op uw werk) ophalen en ook weer terugbrengen.

Passie voor fietsen, dat is waar het om draait bij Roger Wijnen sportief fietsen!

RWSF foto BE 2017 11
RWSF foto BE 2017 04
rwsf foto werkplaats 01

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE

Beste klant, ondanks de beperkte mogelijkheden en te hanteren regels, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING wij zijn u graag van dienst!

U bent van harte welkom in onze showroom. Omdat wij maximaal 8 personen tegelijkertijd in onze winkel mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, vragen wij u om indien mogelijk een afspraak te maken! Gezien de enorme drukte hanteren wij tijdslots van 45 minuten en ontvangen wij per medewerker maximaal 2 personen per afspraak. Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze showroom brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op!

INFORMATIE VERKOOPAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur)  kies in het menu voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Verkoopafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 17.00  
Woensdag 9.00 - 17.00  
Donderdag 9.00 - 17.00  
Vrijdag 9.00 - 17.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

 

SERVICEAFDELING wij staan voor u klaar!

Onze servicemedewerkers zijn u graag van dienst! Omdat wij maximaal 2 personen tegelijkertijd in onze werkplaats mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, werken wij tijdens deze periode bij voorkeur op afspraak! Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze werkplaats brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij proberen de wachttijd zo veel als mogelijk te reduceren en rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op! Wilt u uw dat wij uw fiets komen ophalen en/of bezorgen, dan is dit mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

AFSPRAAK / INFORMATIE SERVICEAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur) kies in het menu voor optie 1  
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Serviceafdeling   
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 18.00  
Woensdag 9.00 - 18.00  
Donderdag 9.00 - 18.00  
Vrijdag 9.00 - 18.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

Sluiten