• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

ROGER WIJNEN SPORTIEF FIETSEN

Onze fraaie showroom telt maar liefst twee etages vol fietsplezier met als specialisme elektrische fietsen (tevens highspeed), mountainbikes en racefietsen. Roger Wijnen sportief fietsen is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Cube, Cannondale, Flyer, Riese & Müller en Kalkhoff. De aankoop van een nieuwe fiets begint met een stuk goed en gedegen advies en exact dat is wat wij tot in de puntjes beheersen.

Fietsplezier betekent niet alleen rijden op een goede fiets maar ook het aannemen van een goede fietspositie en advies over het onderhoud van uw kostbare fiets. Met geavanceerde (zadel)meetapparatuur worden uw lichaamsverhoudingen opgemeten om zodoende tot een perfecte afstelling van uw fiets te komen. Dat is een keiharde garantie die deel uitmaakt van het uitgebreide (gratis) service-pakket. Voor de aflevering van een nieuwe fiets wordt uitgebreid de tijd genomen. Alle belangrijke details worden besproken zodat u goed voorbereid op pad kunt.

Tenslotte ontbreekt ook een technische afdeling niet. De goed opgeleide en betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Alle (reguliere) onderhoudsbeurten en reparaties worden vakkundig en conform alle geldende kwaliteitsnormen voor u uitgevoerd.

Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets zelf te brengen? Geen probleem! De ophaal- en bezorgservice is meerdere dagen per week onderweg en kan uw fiets bij u thuis (of op uw werk) ophalen en ook weer terugbrengen.

Passie voor fietsen, dat is waar het om draait bij Roger Wijnen sportief fietsen!

RWSF foto BE 2017 11
RWSF foto BE 2017 04
rwsf foto werkplaats 01

WIJ VERWACHTEN EEN TEKORT AAN NIEUWE FIETSEN!

Fietsen is populairder dan ooit! Met name de e-bike is een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar fietsen is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment helaas meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2022 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor seizoen 2022 zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tot het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets! 

Bel of mail ons gerust! Of kom langs in onze showroom, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Sluiten