• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3

ROGER WIJNEN SPORTIEF FIETSEN

Onze fraaie showroom telt maar liefst twee etages vol fietsplezier met als specialisme elektrische fietsen (tevens highspeed), mountainbikes en racefietsen. Roger Wijnen sportief fietsen is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Cube, Cannondale, Specialized, Flyer, Riese & Müller en Kalkhoff. De aankoop van een nieuwe fiets begint met een stuk goed en gedegen advies en exact dat is wat wij tot in de puntjes beheersen.

Fietsplezier betekent niet alleen rijden op een goede fiets maar ook het aannemen van een goede fietspositie en advies over het onderhoud van uw kostbare fiets. Met geavanceerde (zadel)meetapparatuur worden uw lichaamsverhoudingen opgemeten om zodoende tot een perfecte afstelling van uw fiets te komen. Dat is een keiharde garantie die deel uitmaakt van het uitgebreide (gratis) service-pakket. Voor de aflevering van een nieuwe fiets wordt uitgebreid de tijd genomen. Alle belangrijke details worden besproken zodat u goed voorbereid op pad kunt.

Tenslotte ontbreekt ook een technische afdeling niet. De goed opgeleide en betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. Alle (reguliere) onderhoudsbeurten en reparaties worden vakkundig en conform alle geldende kwaliteitsnormen voor u uitgevoerd.

Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets zelf te brengen? Geen probleem! De ophaal- en bezorgservice is meerdere dagen per week onderweg en kan uw fiets bij u thuis (of op uw werk) ophalen en ook weer terugbrengen.

Passie voor fietsen, dat is waar het om draait bij Roger Wijnen sportief fietsen!

RWSF foto BE 2017 11
RWSF foto BE 2017 04
rwsf foto werkplaats 01